fbpx

Kl. 12.00

Roséfestivalen åbner op kl. 12.00, hvor vi står klar til at tage i mod jer i Flakhaven og på Platan Pladsen  Festivalen starter kl. 12.00 og runder af kl. 18.00.  Man behøver ikke komme kl. 12, det er blot her festivalen åbner. Der er adgang hele dagen, indtil kl. 18. Sidste mulighed for afhentning af stempelkort, armbånd og glas er kl. 17.00. 

Der opstilles et billet- og infotelt. Når du ankommer til festivalen skal du vise din billet i billetteltet, hvor du vil få udleveret et armbånd, et stempelkort og et graveret rosévinglas. Herefter er du klar til at bevæge dig igennem de forskellige smagninger – husk at stempelkort og glas er nødvendigt hvert sted! 

Kl. 12.00-18.00

Når du først er tjekket ind på festivalen, så er der frit spil. Du vil have mulighed for at bevæge dig rundt mellem alle vinudstillerne og smage på de 15 forskellige rosévine, som du kan give stjerner fra 1-6. På Platan Pladsen vil du kunne sidde i solen og slappe af, mens du nyder et glas kølig rosé af dit helt eget Riedel Rosé-glas. Hvis du undervejs bliver sulten, så vil du kunne købe dig frokost hos en af vores madboder, som du også finder på pladsen.

Hvis du er premiumgæst vil du også få en god frokost  VIP-området hos Restuarant B´Gær Bryggeriet Flakhaven. 

Det er op til dig, hvordan du vil tilbringe dagen. Hvis du har spørgsmål undervejs, vil du altid kunne finde hjælp hos en af de frivillige i de lyserøde trøjer, eller i info-standen.