fbpx

Kl. 10.30

Pladsen åbner og du kan indløse din billet og finde jeres 'base' i festivalområdet. 

Kl. 11.00

Festivalen starter kl. 11.00 og runder af kl. 16.00. Man behøver ikke komme kl. 11, det er blot her udskænkningen starter. Der er adgang hele dagen, indtil kl. 16. Sidste mulighed for afhentning af stempelkort, armbånd og glas er kl. 15.30. 

Der opstilles et billet- og infotelt. Når du ankommer til festivalen skal du vise din billet i billetteltet, hvor du vil få udleveret et armbånd, et stempelkort og et graveret rosévinglas. Herefter er du klar til at bevæge dig igennem de forskellige smagninger – husk at stempelkort og glas er nødvendigt hvert sted! 

Kl. 11.00-16.00

Når du først er tjekket ind på festivalen, så er der frit spil. Du vil have mulighed for at bevæge dig rundt mellem alle vinudstillerne og smage på de 15 forskellige rosévine, som du kan give stjerner fra 1-6. I området vil du kunne sidde i solen og slappe af, mens du nyder et glas kølig rosé af dit helt eget Riedel Rosé-glas. Hvis du undervejs bliver sulten, så vil du kunne købe dig frokost hos en af vores madboder, som du også finder på pladsen.

Hvis du er premiumgæst vil du også få en god frokost  VIP-området. 

Det er op til dig, hvordan du vil tilbringe dagen. Hvis du har spørgsmål undervejs, vil du altid kunne finde hjælp hos en af de frivillige i de lyserøde trøjer, eller i info-standen.