fbpx

Pressemeddelser

Endnu en vinudstiller til Rosé Festival Odense 2018

30. april 2018

Festivalarrangørerne har netop skrevet kontrakt med en 16. vinudstiller, og dermed får festivalgæsterne på Rosé Festival Odense en ekstra smagning foræret. 

 

Til Rosé Festival Odense 2018, der løber af stablen lørdag den 12. maj i Brandts Klædefabrik, har der hidtil været annonceret 15 vinudstillere og dermed 15 smagninger til festivalgæsterne. Nu får gæsterne meget mere for pengene i deres billet, da en 16. vinudstiller også kommer med på festivalen. Den 16. vinudstiller hedder Underground Kitchen og holder til i Odense.

Underground Kitchen ejes af Lone og Michael, som tidligere stod bag Druen & Bønnen i Vestergade. De har beskæftiget sig med vine i mere end 16 år. Nu er de i opstartsfasen med en ny forretning, hvor konceptet går ud på, at de tager ud til kunden og præsenterer vine. Dermed får kunden en hyggelig og smagfuld oplevelse i egne, trygge rammer.

Til Rosé Festival Odense kan gæsterne nu nyde 16 forskellige rosévine i den hyggelige atmosfære i Brandts Klædefabrik. Festivalen foregår i Farvergården og på Amfipladsen, og der vil være masser af plads til at sidde ned og nyde sin vin i loungeområdet eller i en hyggelig krog. Festivalpladsen er åben for alle, så selvom du ikke har billet, kan du stadig komme ned og nyde stemningen.

Italiens vin, portvin og nu rosévin - there's a new festival in town

20. Oktober 2017

Som overskriften indikerer, så vil Odense fra 2018 bliver hjemsted for en ny vinfestival – med rosévin som omdrejningspunkt. Tre byrødder er nemlig gået sammen om at udvikle den nye festival, Roséfestival Odense. 

Rosévin er kvalitetsvin

Rosévin er blevet trendy og drikkes af mange, både yngre som ældre. Og i Frankrig bliver der faktisk solgt mere rosévin end hvidvin. Men rosévin er ikke bare en tom trend, for rosé er også i mange tilfælde kvalitet. Roséfestival Odense har fokus på netop kvalitet og det vil på festivalen være muligt at møde producenter og importører der tager rosévin seriøst.   

Samtidig vil festivalen have en lokal forankring, i og med at det i mange af festivalens stande vil være muligt at møde fynske vinspecialister der brænder for kvalitetsvin – og selvfølgelig for rosé. Det er ligeledes et mål for Rosefestival Odense at skabe en festival hvor det er muligt at møde importører og forhandlere i øjenhøjde og i en afslappet atmosfære. 

Hvem og hvor? 

Som idemagere og arrangører bag festivalen står 3 byrødder, med hjerter der banker for Odense city og byens fortsatte udvikling. Disse tre er Eva Egebjerg Pasgaard, Passage Manager i Brands Klædefabrik, Morten Skytte fra Odense Aafart og Jakob Søfelde-Hansen, butikschef i Humac. Selvom ingen af de tre arrangører arbejder med vin til daglig udgør de alligevel et stærkt team med masser af relevant erfaring. Morten skytte er vinenthusiast med en stor vinden indenfor vin, Jakob Søfelde-Hansen er arrangøren bag Portvinsfestivalen i Odense og Eva Egebjerg Pasgaard har stor erfaring med planlægning og afvikling af festivaler som lægger vejen forbi Brandts Klædefabrik, herunder HCA Festival og Harry Potter festival. Der er altså lagt op til en gennemført kvalitetsfestival. 

Rosefestival Odense finder sted 12. Maj 2018 og vil ligge i Brandts Klædefabrik. 

Kontakt foregår via presseansvarlig Eva Egebjerg Pasgaard, eva@brandtsklaedefabrik.dk .