fbpx

Roséklubben har en stor passion og interrese for Rosévin, hvoved Rosé anses for et kvalitetsprodukt fuldt på højde med rødvinen og hvidvinen. Roséklubben ønsker at sætte fokus og vise vejen til de mange gode niche-produkter, der findes derude.

H.J Hansen er vinspecialist i særklasse. Vinhandlen i Odense C har ligget i de samme hyggelige lokaler siden 1829, hvorfor de lever og ånder for god smag, fremragnde service og top-kvalitet.

gusto vine logo

Gusto Vine importerer primært vine fra mindre producenter, hvor håndværket og respekt for naturen er i højsædet. De arbejder på at finde de bedste vine, af den bedste kvalitet, til den bedste pris, hvor de selv håndplukker vores vine. 

Hos Bichel Vin kobler de mad og vin, og sætter stor fokus på en smagfuld oplevelse. Med sloganet "Mange har god vin- vi kan noget mere" sætter Bichel fokus på små topproducenter, og er stolte af at kunne være et af danmarks bedste vinsortimenter.

Hos Kila Vin er det egen import, som er i højsædet. Med egne vingårde og samarbejdespartner  i blandt andet i det norditalienske Toscana, sørger Kila Vin for en lang række af fantastiske vine, herunder Rosévine, af topkvalitet.
Det er vigtigt for Kila Vin at kende deres leverandører godt og skabe en gensidig tillid.

Holte vinlager logo

Holte Vinlager Odense’s Motto er ” For de gode oplevelser ” . De kender deres vine, producenterne og historien bag og har et af Danmarks stærkeste sortimenter. Alle deres butikker bestræber sig efter at levere produkter til den gode oplevelse for alle deres kunder. Den gode personlige betjening har også altid været en mærkevare i Holte Vinlager Odense og det bliver det også fremover.

selmer vin logo

Selmer Vin har et omfattende sortiment af primært europæiske vine. Mange af vinene er fra små dedikerede producenter, som ofte er biodynamiske - men vigtigst af alt går de efter at vinene er frembragt af passionerede mennesker med et hjerte, der banker for vin. 

VINKONSULATET har et bredt sortiment af vine fra hele verden. Det er lige fra den gode hverdagsvin og til den der skal gemmes som investering i mange år. De gør en dyd ud af at finde de helt rigtige vine, hvortil de er sikker på også at finde dem til dig. Med 35 års erfaring guider de dig til de kloge vinkøb.

.Hos Brahesdal Langedil Vin tror de fuldt og fast på at gode og spændende vine kan produceres i Danmark. Med passion og fokus på højkvalitet og en unik karakteristika, producerer gården blandt andet smagfulde Rosévine.

Vin med kant logo

 VinMedKant er en mindre importør af vine fra typisk mindre vinproducenter.
Fælles for producenterne er, at de laver "vin med kant”. Med andre ord har producenten lagt sin sjæl ind i sit arbejde for at opnå et meget personligt resultat, som ikke ligner det, man finder alle vegne.
Det er kærligheden til vinen og at lave vinen, der er i centrum, og ikke blot at frembringe et produkt, som derved bliver en helt almindelig salgsvare

Theis Vine er en kompromisløse søgen efter kvalitetsvin i alle prislejer. Theis er vin som hører til på landets bedste resturanter, såvel som i hjemmet. Med stor passion formidler de vin i øjenhøjde, og mener at vin skal være en oplevelse. 

Vinens verden er en lille og sammentømret organisation i hjerten af Odense. De har et mål om at levere gode vine til kvalitetsbevidste-forbrugere. Dette gør de med en stærk overbevisning om at tilbyde vin af hæj kvalitet til lave priser

Skjold Burne Odense ved Thomas og Pernille er din lokale vinhandel - både når det gælder privat og erhverv. Her har de vin, ost, tapas samt masser af spiritus – de har bl.a. altid over 100 forskellige Gin på lager. Derudover afholder de mange smagninger i deres hyggelige vinkælder.

GoVinums motto er ” Vi importerer udelukkende vine, som vi selv er begejstrede for”. Idéen til GoVinum opstod på en ferietur til Marche i Italien, hvor de fik kontakt til Azienda Agricola Roberto Lucarelli, som blev deres første leverandør. I dag har GoVinum vine fra Marche, Piemonte, Lombardiet, Toscana og Veneto (Italien) samt Alsace og Rhône (Frankrig) i deres sortiment.

Med butikker over hele landet og en stor netbutik sørger Vin&Vin for et kæmpe sortimenter med vine fra hele verden. De er garanti for at udvide jeres vinhorisonter.